TOT SLOT

 

PS: Ben ook werkzaam geweest, weliswaar een korte periode, als chauffeur van Professor Dr.John Hagelin, DE autoriteit op het gebied van de quantumfysica (Uiteraard ben je zelf geen Einstein wanneer je naast hem in de tram hebt gezeten, maar ik vond het wel leuk om te vermelden). Jammer genoeg niet van Deepak Chopra, die ik veelvuldig gezien en gehoord heb.

Even nog een opmerking: hier in het westen ben je een hele pief als je als professor een woordje mee kan praten over de quantumfysica; deze kennis hebben de yogis al 40.000 jaar!!!(oeps)

Voor de duidelijkheid: deze kennis heeft niets met religie (geloof) te maken, maar met de kennis der natuurwetten. Die werken voor ons allemaal hetzelfde; of men er in gelooft of niet (om een voorbeeld te noemen: de zwaartekracht is totaal niet afhankelijk van of men erin gelooft of niet, hij/zij werkt voor alles en iedereen ongeacht ras, religie of wat dan ook).

Spreekt iets van het hierboven besprokene u aan, neem dan contact op via mijn e-mail adres: Jack.Staats@Home.nl  (vergeet punt na Jack niet) Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Kosten voor tips en persoonlijke begeleiding (veelal via e-mail): 200 euro (voor het hele traject). Begeleiding totdat u zelf weet hoe het moet en nog belangrijker: u zich lekker voelt en tevreden bent over het aangebodene mijnerzijds.

Groetjes Jack Staats.