VERVULLING WENSEN

 

Wanneer u een tijdje bezig bent met ontstressen, zult u heel langzaamaan gaan merken dat u wensen steeds sneller in vervulling gaan. Dat komt doordat u steeds dichter bij het bewustzijnsniveau komt waar de wens en de vervulling van de wens een zijn (Godsbewustzijn of Eenheidsbewustzijn genoemd---buiten tijd en ruimte).

 

SPORT EN PRESTATIES

 

Het spreekt voor zich dat wanneer u steeds sterker wordt (zowel fysiek als mentaal), uw prestaties ook toenemen (prestaties op velerlei vlakken). De hoeveelheid energie waarover u gaat beschikken zal steeds meer toenemen. Dat komt doordat het energiebeleid en gebruik van uw lichaam (en geest) steeds zuiniger en economischer zal zijn. De stofwisseling zal ook steeds economischer worden, daar uw innerlijke rust groeit, en u daardoor steeds meer energie over zult hebben (voor prestatie en andere dingen). Door een gebrek aan innerlijke rust en stabiliteit gaat heel veel energie verloren. U zult misschien denken dat u geen gebrek hebt aan innerlijke rust en stabiliteit, maar zolang als uw bewustzijn niet helemaal ontwikkeld is, is er op dat gebied nog veel winst te halen.

 

ADHD

Ook mensen die lijden aan adhd (Attention Deficit Hyperactivity Disorder) hebben een zenuwstelsel dat rustig sterker gemaakt kan worden. Niets en niemand kan dat tegenhouden wanneer deze kennis wordt toegepast. Ook adhd niet.

 

PESTEN

Mensen die gepest worden hebben een verzwakt zenuwstelsel. Dat komt door een teveel aan spanning, gecreŽerd door angst. Door dat verzwakt zenuwstelsel doen ze veel negatieve ervaringen op, waardoor het zelfbeeld en zelfvertrouwen nog verder afnemen. En zwakke mensen zijn nou eenmaal vaak het pispaaltje (onderaan de pikorde). Uiteraard is hier alles aan te doen.

 

MINDERWAARDIGHEIDS GEVOELENS

 

Deze komen voort uit negatieve ervaringen .Wanneer het zenuwstelsel sterker wordt komt er gezond zelfvertrouwen voor in de plaats (en dat zelfvertrouwen zal blijven toenemen en toenemen)

 

VERLEGENHEID

 

Verlegenheid is duidelijk een resultaat van een zwakker zenuwgestel. Meestal gaat dat gepaard met snel blozen. Verlegenheid zal verdwijnen bij een steeds sterker wordend zenuwstelsel.

 

 

BURNOUT

 

Ook hier is alles aan te doen. Wel moet geleerd worden van de situatie waardoor men een burnout heeft gekregen (een verandering van leefstijl/leefwijze zal waarschijnlijk noodzakelijk zijn).

 

NACHTMERRIES

 

Wanneer u zich aanmeld bij mij (via e-mail) zijn diezelfde nacht nog u nachtmerries voorbij ( gratis-service van de zaak zullen we maar zeggen---ook wanneer u niet met mij in zee gaat).

 

ANGSTEN

 

Angsten  hebben we allemaal ,nietwaar? De een daarvoor, de ander weer ergens anders voor. Wanneer het zenuwstelsel steeds sterker wordt, zullen alle angsten steeds meer hun scherpe kantjes gaan verliezen, totdat ze uiteindelijk geleidelijk verdwijnen. Bij totale ontwikkeling van het bewustzijn (100% ontwikkeld mens) zijn er geen angsten meer.